EURO CUP 1992

 2009.07.09. 01:29

 

1992-t írunk, foci eb van meg olimpia, de ami ennél is fontosabb, hogy ehhez az évhez kapcsolódik az én első számítógépen játszható focis játékom, az Elite Systems remekműve, az EC 92. Igazából az én IMB 286-osommal lehetett akasztófázni, egy Forma 1-es játékot nyomatni, na és az EC92. Nyolc válogatottból lehetett választani, megjegyzem, már akkor is a franciák, persze, ha lett volna egy Kiprich-Vincze Pilu-Kovács Ervin féle magyar válogatott, akkor kérdés nélkül őket választottam volna, na mindegy. A játékot lehetett egy klaviatúrán ketten nyomatni. A játék kurva egyszerű volt. A négy irány, ugye, senkinek nem jelenthet gondot, illetve rúgni lehetett, passzolni és becsúszni. Fel lehetett rúgni a bírót is, aki azonnal kiállított téged, de a legcélszerűbb akkor is az volt, hogy tulajdonképpen mindenhonnan tűzelni kellett. Emlékszem szoros meccseket tudtunk játszani, mígnem be nem jött a Sensible Soccer, ami aztán új dimenziókat nyitott valamikor a 90'es évek közepén. 

Na, de visszatérve az EC92-re, a legeslegdurvább mutatványa a játéknak a következő. Le se merem írni, itt a videó. A lényeg, hogy minden második meccsen megjelent ez a férfi szemnek tetszetős jelenség.  Na, tessék röhögni!

Ugye ez egy nő, jól látom?!? A biztonsági meg elintézi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitiszolkant.blog.hu/api/trackback/id/tr411235571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbé 2009.07.10. 11:23:13

fasztuggya, szerintem ez sokkal inkább férfi. persze a pixelekből nem dönthető el, viszont inkább a meztelen drukkerek szoktak berohanGÁLni, mint a mezítelen drukkerinák, nem?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.07.12. 19:02:16

@enbé: sajnos igazad van. gálánsan válaszolgatok neked...pisztergál
süti beállítások módosítása