II. Labdabiztos Kupa 1.rész...

 2010.02.03. 13:34

...avagy sose feledjük Plókai Attilát!

Bastille LSE - Somogyország 3-2 (3-2)

411 néző, Stade de Saint Bastille

BLSE: Cservenák - Holmström, Krummenacher, Szekeres, Balázs - Pallag, Csúri, Roccato, Orosz - Banaś, Coll

Somogyország: Matolcsy - Querin, Schwarz, Viheriäsalo - Gogoll, Adli, Jensen, Barnaby, Wahlen-Jürgaß - Gőz, Faragó

A mérkőzés első félidejének legelején nyílvánvalóvá vált, hogy míg a Somogyország a pálya közepén próbálja eldönteni az eredményt, addig a BLSE a széleket preferálta és 4-3-3-as felállásra áll át. Balázs Zoltán húzódott fel a csatársorba Pep Coll és a lengyel hiéna, Jerzej Banas mellé. A VI. osztályú Somogyország hagyta ki az első helyzetet, majd egy szabadrúgást követőena 22. percben Balázs Zoltán elemi erejű lövését a jó kapusnak számító Matolcsy nem védhette. 1-0. Azonnal visszahúzódott a csapat esze, Csuri Rudi a védekező középpályás posztjára és hagyta Maurillo Roccato-nak a csapat irányítását. Ez az első 10percben nem működött és a VI. osztályú somogyiak ki is egyenlítettek. 1-1. A lengyel hiána aztán lecsapott egy labdára, visszavehette volna a vezetést, de az iszonyatos lövése a felső lécről kifele pattant és a futball nagy igazsága, hogy ha az, ami egyik térfélen kimarad, az a másikon bemegy. A 37. percben Gőz Levente a svéd acélos védelem közepén, Timo Holström mellett lőtt kapura, az eredmény 1-2. És ezután majdnem eldőlt a meccs, mert az egzotikus nevű Faragó Dózsa tűzött rá egy megint csak írtózatos lövést, de kimaradt. Ekkor mindenki Alajosa, Pallag Alajos kezdett el dombitibisen felfele osonni a labdával, majd gyorsan felgyorsulva került a kapu elé, és egyáltalán nem dombitibisen a hálóba lőtte a labdát a tizenegyes kiharcolása helyett. 2-2. A somogyiak azonnal elvesztették a labdát a középkezdés után, csapatunk labdát járatva egyre előrébb került és amikor Gian Krumenacher-hez került a labda, a középhátvéd nem pöcsölt, plókaisan erőből 30méterről kilőtte a hosszút, a kapus csak beleérni tudott. 3-2.

A második félidőben a többet támadó somogyiak próbáltak egyenlíteni, de már nem esett gól. Csapatunk a második félideji játékkal nem teljes egészében szolgált rá a három pontra, de Plókai Attila szelleme tudásunk fölött lebegett és segített az utolsó percekben is, amikor Viheriäsalo, a somogyi finn kihagyta a kihagyhatatlant. Így a végeredmény 3-2 a Bastille LSE javára.    

Tisztelt Fórum.

Elképesztő napokon vagyunk túl, a csapat fantasztikusan teljesített és elindultunk egy új úton, melynek kiindulópontja egy VI. osztályú csapat elleni felértékelt győzelem.

Breitenbach mesternek így nem kell búcsúznia, hisz ez a mérkőzés volt az, aminek függvényében létezett a további jövője csapatunknál.

 

Csapatunk töretlenül fog küzdeni a továbbiakban, ma még túlértékeljük ezt a győzelmet, hogy aztán holnap újra a munkára koncentráljunk. Szakértőként felkértük Tornyi Barnabást és létrehoztuk a Plókai Attila Szurkolói Klubot! Arcunkat Európa felé fordítjuk! 

 

BLSE

A bejegyzés trackback címe:

https://mitiszolkant.blog.hu/api/trackback/id/tr311725321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

görgő 2010.02.06. 15:07:11

lehetnék több, mint a szövegeid drukkera? Mondjuk a csapatodé?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.02.07. 10:39:21

@görgő: hogy csapatom e? persze!

az 2. lb kupa egy kedves kis blogközösség bajnoksága, amiben részt veszek. azon túl van a sima bajnokság, amiben tegnap játszottam s nyertem 3-0ra, így 3. helyen állok, jövő szombaton játszok a listavezetővel...
itt a tennapi meccs: www87.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=258160613&TeamId=1647290&BrowseIds=258160611,258160612,258160613,258160609&UpdateViewedReport=False

amúgy hattrick.com, regelj :)

görgő 2010.02.08. 00:06:06

ez deszép. nem fogok regelni, mert a foci nekem az, ami neked bach
süti beállítások módosítása